Hovězí maso na steaky – Naše maso


Hovězí maso na steaky od řezníků společnosti Naše maso je to nejlepší co můžete na gril dát. A proto rozšiřujeme nabídku k prodeji v našem Weber Store. V nabídce máme hovězí maso na steaky stařené suchou cestou. A co znamená “suché zrání” ?? Suché zrání neboli staření steakových partií, během něhož maso několik týdnů odpočívá ve speciálních podmínkách, je pro chuť klíčové. Stařené maso je křehčí, měkčí a má intenzivní chuť. Zrání vyžaduje pečlivost, a především trpělivost. Výsledek ale stojí za to. Aktuálně máme v nabídce k prodeji vynikající suchou cestou stařené hovězí k přípravě dokonalých steaků : * LOUPANÁ PLEC S KOSTÍ – STEAK – Hodí se na grilování. Připravuje se ze špičky loupané plece. Maso je jemné, plnější chuti. Při grilování zůstává šťavnaté. * NÍZKÁ ROŠTĚNÁ SE SVÍČKOVOU – hovězí z čestru suché zrání 50 dnů. Jedna z nejlepších steakových partií. Má na sobě křehkou svíčkovou i štavnatou nízkou roštěnou. * NÍZKÁ ROŠTĚNÁ S KOSTÍ – klasická steaková partie a sestra Ribeye. Je to jemně mramorovaný sval, a přitom šťavnatý a křehký. Stařená minimálně 50 dnů. V Anglii téhle partii říkají Sirloin steak, a v Americe Strip Steak. * VEPŘOVÝ KOTLET S KOSTÍ – STEAKY – Griluje se podobně jako hovězí steaky – kotletě prospívá střední propečení.
Nabídku doplňují další naši dodavatelé: * HOVĚZÍ BOK – FLANK STEAK – stařený mokrou cestou. Oválný lesklý a nízký sval. Jako typický steak z pupku má krásně plnou chuť. Grilujte ho v celku na medium rare nebo medium a krájejte na tenké plátky přes vlákno. * VEPŘOVÁ ŽEBRA SOUS VIDE.
Vše je ke koupi u nás v kamenné prodejně WEBER STORE PRAHA, Průběžná 3210/80b, Praha 10 Strašnice. Pro bližší informace volejte +420 607 467 468






Produkty od dalších dodavatelů :

