Fuji a hovězí flank steak

A dnes vám budu vyprávět …. O Fujim a hovězím Flanku.

Flank neboli pupek je dlouhý a plochý libový kus masa ze spodních břišních svalů. Optimálně prorostlé tukem, vláknité a velmi křehké maso. Je skvělé také marinované. Nejlepší příprava je podle mého grilovat v celku na vyšší teplotě až do propečenosti medium rare, potom nafilírovat na tenké plátky v úhlu proti vláknům masa, tak jako právě Fuji, kterého můžete kontrolovat na videu. Tímto způsobem připravené se vám bude prakticky rozpouštět v ústech. Má výraznou chuť i vůni a po grilování zůstává šťavnaté.

Něco dobrého si ugrilujte, třeba dostanete chuť (jako já) na Fujiho Flank. Jsem David Izák, váš osobní grillmaster

Přidat komentář





0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu