fbpx

399 ,- Kč

4 skladem

Katalogové číslo: KSP50TU Kategorie: ,

Unikátní pepř co musíte vyzkoušet!

Díky fermentování v mořské soli ihned po sklizni  si zelený pepř zachovává maximální čerstvost  a měkkost jednotlivých zrnek. Jeho jedinečné aroma jej dělá favoritem nejen mezi sušenými pepři, ale stal se také nezbytnou přísadou Michellinských kuchařů, jako je Peter Sanchez Iglesias, Michel Roux Jr nebo třeba Tom Kerridge.  

Dopřejte si jeho jedinečnou chuť, křupavost a vůni!

Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným ovocným až květinovým aroma

Jeho vůně a unikátní chuť, doprovázena jemně pikantním nádechem, přetrvává po dlouhou dobu. Nevídané ovocné citrusové tóny s komplexní vyváženou chutí, doprovázenou vůni medu, se vám doslova roztančí na jazyku.

Rozsvítí Vaše oblíbená jídla!

Oceníte jej především při přípravě jemných omáček, ryb nebo jako zcela nečekaný condiment k dochucení hotových pokrmů, zejména steaků.

Fermentovaný pepř je vyráběný pouze a jenom z toho nejkvalitnějšího černého Kampotského pepře z La Plantation - chuť vás doslova ohromí!

Zkuste grilování jen se solí a pepřem - budete překvapeni, jak jednoduché je dochutit steak, i "obyčejná" vepřová kotleta dostane nový rozměr! K finálnímu dochucení doporučujeme Fleur de Sel z Kampotu - gurmánskou sůl nejvyšší kvality!

Recenze

Zatím zde nejsou žádné recenze.

Buďte první, kdo ohodnotí „Kampotský pepř fermentovaný 50g tubus“

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Otázky a odpovědi

Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!

0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu