fbpx

Cena: 3 950 ,- Kč

(Hodnocení: 9)
Katalogové číslo: A0000006 Kategorie:

MASO***

Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš nový kurz MASO, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu.

Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.

 

MENU:

• VEPŘOVÝ KEBAB A ZELNÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM

• HOVĚZÍ TATAR S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU

• UZENÉ GAZPACHO

• KUŘE „EN CRAPAUDINE“ S BBQ GREMOLADOU

• STEAK TOMAHAWK S GRILOVANÝM ANANASEM

• VIŠNOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU

9 recenzí MASO ***

  1. Majkl

    Skvělý kurz pro všechny masožrouty. Kurz Maso s Davidem jsem navštívil loni a bylo to super. Skvělá atmosféra, chlazená plzeň a vynikající jídlo, že si musíte povolit pásek 🙂 bizonní stejk je wow!

  2. Maja (ověřený vlastník)

    Výborné jedlo, skvelá atmosféra, všetko vysvetlené, chalani to robia srdcom a tak aj chutí to jedlo. Najlepší steak aký som kedy jedla. Laťka je nastavená hodne vysoko. Doporučujem, skvelý darček a krasne strávaný čas. Ďakujem určite využijem v praxi a chystám sa na ďalší kurz !

  3. Patrik Brhel

    Vynikající přístup, profesionální vedení kurzu a úžasné recepty!
    Doporučuji a těším se na další návštěvu

  4. Barbora Musilová

    Grilování s Davidem Izakem a Honzou bylo skvely! Profesionalne vedeny, zabavny a poucny!
    Recepty si sami vyzkousite a ochutnavka muze zacit:)
    Jeste tyden budu podle me prejezena

  5. Maria Surgentova

    Chceš sa zdokonaliť v grilování a objaviť nové chute a recepty, Gril Akademie je to správne miesto, skvelí ľudia, výborné jedlo a ešte aj užitočné, určite využijem v praxi. Bol to zážitok ! Doporučujem kurz MASO a chystám sa za Kurz ZELENINA SKRZ NAZKRZ. 🙂 Ďakujem !

  6. Martin, Štěpán

    Skvělý zážitek pod vedením vynikajících lektorů. Vládla velmi příjemná atmosféra, která vytvořila podmínky pro vzájemnou spolupráci. Recepty jsme si všichni vyzkoušeli, reps. se podíleli na jejich realizaci. Vždy jsme byli upozorněni na to, jak který krok ovlivňuje výsledek našeho snažení. Určitě doporučujeme každému, kdo by chtěl udělat radost někomu blízkému dát kurz jako vhodný dárek, popř. kdo se jen chce zdokonalit ve svých zkušenostech u grilu.

  7. Petra (ověřený vlastník)

    Opět úžasný zážitek v této grill akademii, tentokrát na kurzu MASO (1/2024). Kluci jsou skvělí, zábavní a jídlo je úžasné. Jídla a pití dostatek, takže doporučuju předem nejíst, hladoví zaručeně neodejdete. Navštivte tuto akademii, pokud se v grilování chcete posunout dál a naučit se plně využít potenciál vašeho grilu. Já se už těším, až nově nabyté znalosti znalosti zužitkuji u svého grilu.

  8. Pavel (ověřený vlastník)

    Kdybych si z kurzu odnesl pouze dovednost, jak správně uvázat zástěru, tak bych byl spokojený. Ale já jsem si odnesl i tu zástěru, recepty a hlavně mnoho skvělých rad a drobných vychytávek. Všem kurz vřele doporučuji!

  9. Lukáš (ověřený vlastník)

    Super zážitek v grill akademii – MASO 2024. Chlapi jsou skvělí, zábavní a jídlo je úžasný. Netřeba předem jíst, hladoví určitě nebudete. V grilování mě to ihned posunulo zodpovězenými dotazy a ukázkami – pomůže plně využít potenciál vašeho grilu.

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Dobry den, je kurz vhodny i pro vlastniky keramickeho grilu, jako napr. Big green egg? DikyBack to product
asked by Anonymous on 2022-06-23 22:58:56
1 answers shown
  1. Dobrý den, na kurzu jsou používané grily Weber. Používají se grily plynové, elektrické, peletové a na dřevěné uhlí. Mnoho z principů je možné využít i v keramických grilech. Je však pravdou, že keramickým grilům není věnována speciální pozornost.
    Marek Rippl answered on 2022-06-24 13:21:35
0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu