BASIC *
Věděli jste, že na grilu můžete připravit kompletní menu včetně dezertu? My vás to naučíme! Díky kurzu Basic se dozvíte, jak používat různé druhy grilů, vysvětlíme vám metody grilování a k čemu jsou vhodné, ukážeme příslušenství, bez kterého se žádný správný grillman neobejde. Připravíme si na grilu 6- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
CLASSIC BBQ **
Baví vás grilování, ale rádi byste vaše umění posunuli na vyšší úroveň? Právě pro vás je určený náš kurz Classic BBQ. V rámci kurzu si na grilech připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 7- chodové menu. Naučíme vás maximálně využívat váš gril. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
EXCLUSIVE ***
Milujete grilování a už vás nudí připravovat jídlo dle běžných receptů? Na našem kurzu Exclusive si připravíte dokonalé grilované 7- chodové menu s kvalitními přísadami na profesionální úrovni pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů. Dozvíte se užitečné rady a tipy k ještě většímu požitku z grilování. S kurzem Exclusive se stanete opravdovým grillmasterem! Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
FISH SPECIAL **
Milujete ryby, ale nemáte s grilováním ryb velké zkušenosti? Nemusíte mít obavy – s námi překonáte veškerá úskalí jejich přípravy. Objevte rozmanitý požitek z grilování ryb místo steaků a klobás. Uvidíte, že ryby a grilování se k sobě dokonale hodí. Dozvíte se užitečné rady ke grilování, naučíme vás používat různé typy grilů a ukážeme nepostradatelné příslušenství. S kurzem Fish special připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 8- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
MASO ***
Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš nový kurz MASO***, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
STEAKY ***
Češi milují grilování masa a steaků. Umíte je ale správně připravit? Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.