Dovolte mi, abych vám představil... BÁRU ŠIMŮNKOVOU, novou posilu do naší " kuchařské rodiny" s Davidem za grilem a v naší akademii povede kurz *ZELENINA SKRZ NASKRZ*. Bára je velmi talentovaná šéfkuchařka, rok strávila v Londýně v italsko-francouzském konceptu Rivea Alaina Ducassa. Zkušenosti sbírala v Per Se Thomasse Kellera i v Le Bernardin pod vedením Erika Riperta. Nejdéle se profesně zdržela v New Yorku, vařila v tříhvězdičkové restauraci Eleven Madison Park šéfkuchaře Daniela Humma. Na pražském Smíchově, v blízkosti Kinského zahrady, otevřela svůj první podnik Sacra. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.