GrillAcademy The Original

BBQ KURZY S DAVIDEM ZA GRILEM

Pozvedněte své grilovací umění a staňte se opravdovým mistrem v grilování! Zúčastněte se našich kurzu grilování pod vedením certifikovaného WEBER® Grill Mastera Davida Izáka. V rámci kurzu vás provedeme grilováním od A do Z a navíc si pochutnáte na skvělých pokrmech z grilu, které spolu s vámi připravíme. Ugrilujeme vynikající několikachodové menu z kvalitních a dostupných surovin, které si snadno potom připravíte doma. Během kurzu si kromě lahodných receptů vyzkoušíte také různé techniky grilování, seznámíme vás s typy grilů, naučíte se, jak se o svůj gril starat a vyzkoušíte si i různé Weber příslušenství. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.

960854-kurz_basic-1-jpg

KURZ BASIC

· Sendvič s uzeným lososem, camembertem a fíky

· Pečená krkovice se směsí česneku a bylinek barbecue

· Zelenina a těstoviny připravené v grilovací pánvi wok

· Malé brambory v solné krustě

· Kuře na pivu

· Meruňkový nákyp s mandlemi

BASIC *

Věděli jste, že na grilu můžete připravit kompletní menu včetně dezertu? My vás to naučíme! Díky kurzu Basic se dozvíte, jak používat různé druhy grilů, vysvětlíme vám metody grilování a k čemu jsou vhodné, ukážeme příslušenství, bez kterého se žádný správný grillman neobejde. Připravíme si na grilu 6- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

782855-kurz_classic_bbq_jpg-jpg

KURZ CLASSIC BBQ

· Pizza se salsicciou a mozzarellou

· Pikantní uzený losos s voňavým máslem

· Okurkové wasabi košíčky

· Středomořská pečeně s bylinkami

· Zapečené gnocchi se zeleninovým relishem

· Steaky

· New York Cheesecake

CLASSIC BBQ **

Baví vás grilování, ale rádi byste vaše umění posunuli na vyšší úroveň? Právě pro vás je určený náš kurz Classic BBQ. V rámci kurzu si na grilech připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 7- chodové menu. Naučíme vás maximálně využívat váš gril. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

865505-kurz_exclusive-1-jpg

KURZ EXCLUSIVE

· Grilovaný Siven s vinným Zabaione

· Vepřové kotlety pečené na kosti s pomerančovo-šalotkovou omáčkou

· Křehká jehněčí kýta v kořenovou zeleninou a červeným vínem

· Irský chléb

· Španělská bramborová tortila

· Steaky v marinádě z ochucené whisky

· Plněná rajčata po Sicilsku

EXCLUSIVE ***

Milujete grilování a už vás nudí připravovat jídlo dle běžných receptů? Na našem kurzu Exclusive si připravíte dokonalé grilované 7- chodové menu s kvalitními přísadami na profesionální úrovni pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů. Dozvíte se užitečné rady a tipy k ještě většímu požitku z grilování. S kurzem Exclusive se stanete opravdovým grillmasterem! Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

902530-kurz_fish_special-jpg

KURZ FISH SPECIAL

· Grilované avokádo s ančovičkovou tapenádou

· Ciabatta alla puttanesca

· Filety z pstruha v marinádě teriyaki

· Asijský ředkvičkový salát

· Garnátový burger s arašídovou chilli omáčkou

· Kari rýžové placičky

· Celá pražma s citronovo-petrželkovým olejem

· Kokosové dortíky s mandarinkami

FISH SPECIAL **

Milujete ryby, ale nemáte s grilováním ryb velké zkušenosti? Nemusíte mít obavy – s námi překonáte veškerá úskalí jejich přípravy. Objevte rozmanitý požitek z grilování ryb místo steaků a klobás. Uvidíte, že ryby a grilování se k sobě dokonale hodí. Dozvíte se užitečné rady ke grilování, naučíme vás používat různé typy grilů a ukážeme nepostradatelné příslušenství. S kurzem Fish special připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 8- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

9985594-kurz_zelenina-jpg

KURZ ZELENINA SKRZ NASKRZ

• roti a halloumi na grilu, mangoldový salátek (dresink z mangoldových stonků a nakládané stonky)

• grilovaná polenta & kukuřice, opálený little gem a bazalkový kondiment

• marinované mini lilky na grilu s rajčaty a rajčatovou omáčkou

• grilované brambory, pórek v popelu, spálená a nakládaná cibulka, omáčka soubise

• sezónní ovoce z ohně a domácí karamelová zmrzlina bez zmrzlinovače

ZELENINA SKRZ NASKRZ *

Dovolte mi, abych vám představil... BÁRU ŠIMŮNKOVOU, novou posilu do naší " kuchařské rodiny" s Davidem za grilem a v naší akademii povede kurz *ZELENINA SKRZ NASKRZ*. Bára je velmi talentovaná šéfkuchařka, rok strávila v Londýně v italsko-francouzském konceptu Rivea Alaina Ducassa. Nejdéle se profesně zdržela v New Yorku, vařila v tříhvězdičkové restauraci Eleven Madison Park šéfkuchaře Daniela Humma, zkušenosti sbírala v Per Se Thomasse Kellera i v Le Bernardin pod vedením Erika Riperta. Na pražském Smíchově, v blízkosti Kinského zahrady, otevřela svůj první podnik Sacra. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu