Misky
Zobrazeny 4 výsledky
-
Hliníkové misky pro SmokeFire peletový gril/Summit
499 ,- Kč Přidat do košíku -
Hliníkové misky, malé, 10 ks, vhodné na grily Q™, Spirit™, Genesis®a Genesis® II s 2 a 3 h
149 ,- Kč Přidat do košíku -
Hliníkové misky, velké, 10 ks, univerzální
299 ,- Kč Přidat do košíku -
Hliníkové misky, XL, 5 ks, pro kotlové grily od velikosti 57 cm
259 ,- Kč Přidat do košíku
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
VOLNÁ MÍSTA na kurz EXPERT - 📍 na 22. 7.
👉 Rezervuj si místo ještě dnes a posuň svůj grilovací um na EXPERTní úroveň
🔥 Link v bio nebo https://weber-store.cz/expert/?date=2025-05-13
O kurzu:
Chcete ohromit své přátele a rodinu dokonalými grilovanými specialitami? Staňte se mistrem grilování s naším kurzem EXPERT a naučte se připravit ty nejlahodnější pokrmy pod vedením zkušených grillmasterů! Saltimbocca z lososa s omáčkou vierge, krevetový špíz, Smash Burger. Osvojíte si také techniky přípravy steaku ze suchého zrání. Nechte svou grilovací vášeň rozkvést s kurzem EXPERT!
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.
MENU:
• SALTIMBOCCA Z LOSOSA A OMÁČKA VIEGRE
• KREVETOVÝ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA S AIOLI
• SMASH BURGER
• HOVĚZÍ STEAK
• VIŠŇOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU

Kurz STEAKY vašima očima! 👀
Děkujeme za vaši přízeň a těšíme se příště - volná místa jsou ještě dnes a 6.8. 📆
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

2 VOLNÁ MÍSTA NA ZÍTŘEJŠÍ KURZ STEAKŮ! 🥩
Ačkoliv všichni milujeme grilování steaků, často jejich příprava nahání strach!
Kde maso koupit? Jaké vybrat? Kolik má stát? Jak ho propéct? Kdy otočit… 😱 Spousta otázek, které vám zodpoví náš kurz! 💬
Zítra 15.7. máte šanci naučit se perfektně připravit několik druhů steaků a příloh, rozlišit správné maso, otočit ho ve správný čas a trefit propečení přesně podle gusta! ♥️
📍 Weber Store Praha – Strašnice
⏰ Zítra od 17:00
📩 Rezervace na našich stránkách - odkaz v biu!
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Mouchy a hmyz obecně - i to je jeden z důvodů proč bychom si maso měli zabalit do utěrky, když ho necháváme odpočívat před grilováním! 🔥
Jaké jsou ty další důvody?! To vás naučíme na našich kurzech grilování, kterých je v létě ještě dost, stačí si chytit své místo na jednom z nich! 🥩
Více v našem biu!
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Tohle je příběh Čechy oblíbeného steaku ze svíčkové! 🗺️
V rámci kurzu STEAKY vás i tento kousek masa naučíme - připravíme si recept s grilovanými cherry rajčátky! 🍅
Kurzy na léto máme vypsané a můžete se těšit i na STEAKY, tak si chytněte své místo na našich webových stránkách! 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Jak být za grilem co nejefektivnější a poradit si s častými problémy a chybami? To vás naučíme na našich kurzech grilování! 🔥
Vypsané letní termíny najdete na našich webových stránkách - odkaz v biu! 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem
