fbpx

Cena: 3 650 ,- Kč

(Hodnocení: 5)
Katalogové číslo: A0000006 Kategorie:

MASO***

Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš nový kurz MASO, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.

 

MENU:

• VEPŘOVÝ KEBAB A ZELNÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM

• HOVĚZÍ TATAR S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU

• UZENÉ GAZPACHO

• KUŘE „EN CRAPAUDINE“ S BBQ GREMOLADOU

• STEAK Z BIZONA S GRILOVANÝM ANANASEM

• VLAŽNÝ ČOKOLÁDOVÝ KOLÁČ S BROSKVOVÝM RAGÚ A WHISKY ŠLEHAČKOU

5 recenzí MASO ***

  1. Majkl

    Skvělý kurz pro všechny masožrouty. Kurz Maso s Davidem jsem navštívil loni a bylo to super. Skvělá atmosféra, chlazená plzeň a vynikající jídlo, že si musíte povolit pásek 🙂 bizonní stejk je wow!

  2. Maja (ověřený vlastník)

    Výborné jedlo, skvelá atmosféra, všetko vysvetlené, chalani to robia srdcom a tak aj chutí to jedlo. Najlepší steak aký som kedy jedla. Laťka je nastavená hodne vysoko. Doporučujem, skvelý darček a krasne strávaný čas. Ďakujem určite využijem v praxi a chystám sa na ďalší kurz !

  3. Patrik Brhel

    Vynikající přístup, profesionální vedení kurzu a úžasné recepty!
    Doporučuji a těším se na další návštěvu

  4. Barbora Musilová

    Grilování s Davidem Izakem a Honzou bylo skvely! Profesionalne vedeny, zabavny a poucny!
    Recepty si sami vyzkousite a ochutnavka muze zacit:)
    Jeste tyden budu podle me prejezena

  5. Maria Surgentova

    Chceš sa zdokonaliť v grilování a objaviť nové chute a recepty, Gril Akademie je to správne miesto, skvelí ľudia, výborné jedlo a ešte aj užitočné, určite využijem v praxi. Bol to zážitok ! Doporučujem kurz MASO a chystám sa za Kurz ZELENINA SKRZ NAZKRZ. 🙂 Ďakujem !

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Otázky a odpovědi

  1. A Ano, pro kurz MASO*** je vypsán i termín 31.1.2023.
  2. A Dobrý den, na kurzu jsou používané grily Weber. Používají se grily plynové, elektrické, peletové a na dřevěné uhlí. Mnoho z principů je možné využít i v keramických grilech. Je však pravdou, že keramickým grilům není věnována speciální pozornost.
0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu