Cena: 3 300 ,- Kč

(Hodnocení: 2)
Katalogové číslo: A0000005 Kategorie:

ZELENINA SKRZ NASKRZ ***

Další pokračování oblíbeného sezónního kurzu Báry Šimůnkové Zelenina skrz na skrz je tady ! Tentokrát si posvítíme na zeleninu typickou pro jarní měsíce. V tomto kurzu se naučíte nejen grilovat zeleninu, ale například i udit vejce nebo smetanu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.

 

MENU:

• SPÁLENÁ VODNICE, HNĚDÉ MÁSLO, VAJÍČKO, HRÁŠKOVÉ VÝHONKY

• ŘEDKVIČKY, LISTOVÝ SALÁT, GRILOVANÝ ŠPENÁT A KAPUSTIČKY, MEDOVÝ DRESINK

• JARNÍ CIBULKA, PESTO Z MLADÉHO ČESNEKU A HALLOUMI NA GRILU

• ŠPALDA A UZENÁ OMÁČKA SOUBISE, CIBULE NA OHNI

• UZENÝ ANGLICKÝ KRÉM A REBARBORA VE VÍNĚ

2 recenze ZELENINA SKRZ NASKRZ ***

  1. František Nováček

    Super už se na Báru těšime

  2. Nikol & Kája Winteri

    Jako milovnice zeleniny na všechny způsoby jsem si tento kurz nemohla nechat ujít. Manželovi se zprvu se mnou moc jít nechtělo (přeci jen je spíše na maso), ale za oba jedním slovem WOW. Pórek pečený v popelu s omáčkou soubise je famózní! Manžel nevěřil, že si tak pochutnal na bezmasých jídlech. Bára je moc milá a vše hezky vysvětlí, takže i manžel, který téměř nevaří, se bez problémů zapojil. Výborné víno k tomu, nemělo to chybu. Jedno doporučení – před kurzem určitě nejíst, ať se vám vejde i domácí fantastická zmrzka.

Přidat recenzi

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu