ZELENINA SKRZ NASKRZ ***
Další pokračování oblíbeného sezónního kurzu Báry Šimůnkové Zelenina skrz na skrz je tady ! Tentokrát si posvítíme na zeleninu typickou pro letní měsíce. V tomto kurzu se naučíte nejen grilovat zeleninu, ale upečete si skvělé sušenky a domácí toastový chléb.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.
MENU:
• PODMÁSLOVÉ SUŠENKY NA GRILU
• STUDENÁ OKURKOVÁ POLÉVKA TARATOR
• GRILOVANÝ KVĚTÁK, SPÁLENÁ BROKOLICE, QUINOA A RAJČATOVÁ MARMELÁDA
• PLNĚNÉ PAPRIKY, DOMÁCÍ TOASTOVÝ CHLÉB, ČERSTVÝ SÝR
• MEDOVÉ PARFAIT A KŘUPAVÁ POHANKA
3 recenze ZELENINA SKRZ NASKRZ ***
- Dobrý den, sobotní kurzy budeme vypisovat až v září. S pozdravem Marek2022-06-17 17:21:36answered on
František Nováček –
Super už se na Báru těšime
Nikol & Kája Winteri –
Jako milovnice zeleniny na všechny způsoby jsem si tento kurz nemohla nechat ujít. Manželovi se zprvu se mnou moc jít nechtělo (přeci jen je spíše na maso), ale za oba jedním slovem WOW. Pórek pečený v popelu s omáčkou soubise je famózní! Manžel nevěřil, že si tak pochutnal na bezmasých jídlech. Bára je moc milá a vše hezky vysvětlí, takže i manžel, který téměř nevaří, se bez problémů zapojil. Výborné víno k tomu, nemělo to chybu. Jedno doporučení – před kurzem určitě nejíst, ať se vám vejde i domácí fantastická zmrzka.
Majka (ověřený vlastník) –
doporučujem aj pre mäsožravcov