Kampotský pepř dlouhý fermentovaný
Krásně měkký fermentovaný pepř, který je vynikající zejména jako příloha ke kvalitním sýrům. Neuvěřitelně jemný s originální chutí!
Maximální čerstvost měkkého pepře.
Inovativní podoba dlouhého pepře fermentovaného v soli. Dlouhý pepř je fermentován v mořské soli ihned po sklizni tak, aby si zachoval maximální čerstvost! Lze jej konzumovat celý nebo snadno nakrájet nožem.
Neopakovatelné charakteristické aroma lékořice!
Tuhle chuť u pepře byste pravděpodobně nikdy nečekali. Rostlina, z které pochází se nazývá Piper Retrofractum. Fermentovaný pepř má poměrně jemný, komplexní a harmonický nástup s jemným aroma a chutí lékořice. Je svěží, voňavý, jeho pálivost je jemnější a unikátní chuť přetrvává po dlouhou dobu.
Vyniká zejména ve studené kuchyni!
Tenhle pepř do vašich lahůdek ze studené kuchyně skvěle zapadne! Na svém menu jej má i několik michelinských restaurací, kde v kombinaci se sýry dělá doslova chuťové zázraky! Nakrájený fermentovaný dlouhý pepř může dát naprostou novou chuť také vašim salátům.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.