fbpx
WSP_SDZG_kostka_white_red_kettle

VÁŠ OSOBNÍ GRILLMASTER

DAVID IZÁK

NAPIŠTE NÁM

Neplatný email
Prosím zadejte ověření proti robotům
We are on Instagram
KUŘE - 30. 10. od 17:00  Zažijte dokonalý gurmánský zážitek s naším novým kurzem "KUŘE"! Tento kurz je zaměřený nejen na přípravu u grilu, ale čekají na vás rozmanité recepty z kuřecího masa, které vás ohromí svou chutí a jednoduchostí přípravy. V tomto kurzu se naučíte perfektně využít kompletně vše z celého kuřete.  Místo si rezervujte zde: https://weber-store.cz/kure/?date=2024-10-30  Co vás čeká?
Naučíte se připravovat delikátní kuřecí pokrmy, jako je kuřecí roláda, plněná křídla, fáš, špíz s citrusovou marinádou, a dokonce i domácí kuřecí vývar. Kromě toho vás čeká oblíbený salát coleslaw a sladká tečka v podobě crumble s lesním ovocem a citronovým sněhem. Získáte praktické znalosti, které můžete ihned využít při v kuchyni i u grilu!  Bonusy pro účastníky:
- Rady a tipy v kuchyni i u grilu
- Grilovací zástěra WEBER® jako dárek
- Praktická příručka se všemi recepty
- Certifikát o absolvování kurzu  Menu kurzu:
- Kuřecí fáš
- Kuřecí roláda z vykostěných stehen
- Plněná kuřecí křídla s domácí remuládou
- Kuřecí vývar s masem a domácími nudlemi
- Salát coleslaw
- Kuřecí špíz s marinádou z citrusů a bagetka aioly
- Crumble s ořechy, lesním ovocem a citronovým sněhem  Detaily kurzu:
Datum a čas: Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
Místo: Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.  Připojte se k nám a objevte, proč je grilované kuřecí maso tak oblíbené! Těšíme se na vás v naší akademii grilování.
PODZIMNÍ ZELENINA SKRZ NASKRZ* 21. 10.  Připravte se na kulinářský zážitek plný chutí a inspirace! Akademie grilování představuje další pokračování úspěšného sezónního kurzu "Zelenina skrz naskrz," tentokrát se pod vedením zkušené kuchařky Báry Šimůnkové podíváte na zoubek zelenině, typické pro podzimní měsíce - mangold, pastinák, kapusta nebo dýně. Přidejte se k nám a objevte tajemství grilování podzimní zeleniny, kterou si zamilujete.  Proč se zúčastnit?  Naučíte se grilovat sezónní podzimní zeleninu jako nikdy předtím, za použití různých technik a kombinací.  Získáte praktické znalosti i dovednosti, které můžete ihned vyzkoušet doma.  Z kurzu si odnesete nejen nové vědomosti, ale také grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty a certifikát o absolvování kurzu.  Menu kurzu:
1. Černá kapusta se sýrovou strouhankou a pošírovaným vajíčkem
2. Roti a halloumi na grilu s mangoldem
3. Pastinák třikrát jinak s uzeným tempehem
4. Kořeněná dýně s bílou čokoládou  Detaily kurzu:
Datum a čas: Kurz začíná v 17:00 a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
Místo: Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.  Neváhejte a přihlaste se na kurz https://weber-store.cz/zelenina-skrz-naskrz/?date=2024-10-21 , který vám otevře dveře do světa grilované zeleniny plné chutí a vůní podzimu. Těšíme se na vás!
0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu