Kniha slavného amerického autora kuchařek o grilování Stevena Raichlena přináší tentokrát více než šedesátku dokonale vyladěných receptů zaměřených na grilování zeleniny. Z nich si vybere každý – vegetariáni i všežravci, kteří chtějí na grilovací party zařadit více zeleniny a jiných bezmasých surovin v chutných úpravách.
Najdete tu například návod na grilovaný ledový salát s uzenou rančerskou zálivkou, Raichlenovu pizzu Margherita, grilované artyčoky s harissovou majonézou, cuketové špízy s bylinkovo-citronovým máslem nebo grilovanou kukuřici na čtyři způsoby.
V praktickém úvodu se dozvíte všechno o potřebném vybavení a grilování jako takovém, autor vás povede na každém kroku: od výběru grilu přes bezpečné zapálení ohně až po nezbytné pomůcky. Na konci knihy najdete tipy, jak na grilu zacházet s více než třemi desítkami druhů zeleniny, které znáte a běžně z nich vaříte, nebo zeleniny, s nimiž se možná chystáte seznámit.
Autor: Steven Raichlen
Jazyk: česky
Vazba: flexi
Počet stran: 208
Formát: 17 x 20 cm
Nakladatel: Slovart
Rok vydání: 2023
Jazyk: česky
Vazba: flexi
Počet stran: 208
Formát: 17 x 20 cm
Nakladatel: Slovart
Rok vydání: 2023
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.