BBQ Kitchen obal pro 431 - prémiový obal pro čtyři moduly - Genesis 400
Poskytuje ochranu proti nečistotám, UV záření, větru, sněhu a dešti.
Je vyrobený z odolného materiálu.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
VOLNÁ MÍSTA na kurz EXPERT - 📍 na 8. 11. SOBOTNÍ TERMÍN PRO TY, KTEŘÍ V TÝDNU NESTÍHAJÍ!
👉 Rezervuj si místo ještě dnes a posuň svůj grilovací um na EXPERTní úroveň
🔥 Link v bio nebo https://weber-store.cz/expert/?date=2025-05-13
O kurzu:
Chcete ohromit své přátele a rodinu dokonalými grilovanými specialitami? Staňte se mistrem grilování s naším kurzem EXPERT a naučte se připravit ty nejlahodnější pokrmy pod vedením zkušených grillmasterů! Saltimbocca z lososa s omáčkou vierge, krevetový špíz, Smash Burger. Osvojíte si také techniky přípravy steaku ze suchého zrání. Nechte svou grilovací vášeň rozkvést s kurzem EXPERT!
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.
MENU:
• SALTIMBOCCA Z LOSOSA A OMÁČKA VIEGRE
• KREVETOVÝ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA S AIOLI
• SMASH BURGER
• HOVĚZÍ STEAK
• VIŠŇOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU
Krevetový špíz s marinádou z citrusů a bagetka s #aioli 🤤
To je jeden z dokonalých receptů, které se naučíte na kurzu Expert! Jaké krevety vybrat, kde je koupit a jak s nimi zacházet šetrně za grilem? To všechno se dozvíte! 🤩
Nejbližší termín je vypsaný na sobotu 8.11. a ještě máme pár volných míst! To si můžete rezervovat přes odkaz v našem biu. 🖇️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Co si budeme povídat, steaky nám jdou trochu lépe než čeština! 😅
V naší akademie vás právě proto neučíme pravidla pravopisu, ale třeba to, jak poznat kdy otočit steak na grilu, kde koupit správné maso nebo jak si z grilování udělat radost. Nejen pro hosty, ale i pro sebe! 🤩
Termíny našich kurzů grilování máme vypsané až do Vánoc a zároveň bychom vám rádi připomněli, že takový kurz grilování je skvělým dárkem pro chlapi! 🎁
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Proč jsou housky hamburgeru vlastně propečené? 🧐
Je to z toho důvodu, že poté méně sají tekuté omáčky, salsy apod. a nestane se vám, že je houska rozmočená, měkká a zkrátka nechutná dobře. 🙏
A pokud jsme vám teď udělali chuť na burger, tak v sobotu 8.11. máme volná místa na kurzu Expert, kde si připravíme i tyhle báječné #smash burgery! 🍔
Přihlásit se můžete skrze odkaz v našem biu! 🖇️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Jak si správně připravit, vykostit a naporcovat lososa pro dokonalé grilování?! To vás naučíme na kurzech Classic a Expert, které doprovází uzený losos a Saltimbocca! 🔥
Oba kurzy, kde na vás čeká mnohem víc, než jen losos máme vypsané na příští týden a ještě jsou volná místa!
Tak si chytněte to své přes odkaz v biu! 🖇️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Jak zaručeně překvapit hosty na vaší grilovačce?! 😎
Může to být sladká tečka na konec přímo z grilu, kterých se u nás řadu naučíte! 🧁
Naše kurzy standardně zakončujeme sladkou tečkou nejenom proto, aby vám společně s kávou dobře slehlo,
ale chceme vám ukázat, že na grilu jde udělat vše! 🤩
Naše kurzy doprovází drobenkový koláč, crumble s lesním ovocem nebo dokonce cheesecake na kurzu Classic 4.11. od 17:00, kde je pár volných míst! 🧀
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso


Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.