2 339 ,- Kč
Skladem
Dranžírovací nůž Premier Plus kovaný 21 cm
Dranžírovací nůž je určen k plátkování a porcování již tepelně upraveného masa, je ale i univerzálním pomocníkem při krájení a porcování ostatních produktů v syrovém i tepelně upraveném stavu.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
Tohle je náš oblíbený gril! 🔥
#Weber Searwood nás baví kvůli neskutečné multifunkčnosti, vůni pelet, ale taky řídící jednotce, která si dokáže poradit třeba se situací, jako říká Jíra! ✅
Searwooda si u nás samozřejmě můžete zakoupit! 🛍️
Rádi vás jím provedeme, ukážeme detaily a nebo necháme vyzkoušet přímo na našich kurzech! Už toto úterý máme vypsaný kurz Expert, kde na Searwooda určitě dojde! 🥩
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso

V naší akademii neexistuje slovo “zbytek” a opravdu takřka nic nevyhazujeme. Naopak vás učíme jak surovinu využít úplně do posledního kousku! ✅
Na kurzech Classic a Expert vás čeká recept z lososa a vzhledem k tomu, že standardně pro vás máme lososa v sashimi kvalitě, nevyhodí se ani kousíček! 🍣
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #fish #losos #ryby #salmon

LAST CALL -Jedno volné místo na sobotní STEAKY! 🥩
Ideální pro ty, kteří nestíhají v týdnu. Tento sobotní kurz začíná v 11 hodin a čeká vás okolo 4-4,5 hodin skvělého gurmánského zážitku! 🔥
Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.
MENU:
• STEAK Z TUŇÁKA A SALÁT Z POLNÍČKU
• STEAK ZE SVÍČKOVÉ S GRILOVANÝMI TOMATY
• VYSOKÝ ROŠTĚNEC (RIB EYE STEAK) S MÁSLEM Z PEČENÉHO ČESNEKU
• BRAMBORY V ALOBALU
• FLANK STEAK A CHIMICHURRI
• GRILOVANÉ SEZONNÍ OVOVCE S CREME FRAÎCHE

Kahuna Burger! Jeden z našich oblíbených receptů, který vás naučíme na kurzu STREETFOOD! 🥩
Nejbližší termín kurzu streetfood nás čeká už za pár dní a ještě stále máme volné místo, které si můžete chytit na našich a stránkách! 🤩
Těšíme se na vás ve středu 8.10. 📆
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #grilovani #steak #kurz #vareni #streetfood

Vybíráte si svůj první gril nebo jste čerstvě nakoupili a ještě si za ním nejste úplně jistí? Moc rádi vám s tím pomůžeme!
Každý všední den a v sobotu do 12:00 jsme pro vás
k dispozici ve WeberStore Praha, kde vám s výběrem ideálního grilu poradíme, a nebo vás s ním rovnou naučíme na našich kurzech grilování! ♥️
Těšíme se na vás!
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso

LAST CALL - volná místa na kurzu MASO 1. 10. od 17:00
Link najdete v bio nebo https://weber-store.cz/maso/?date=2025-10-01
MASO*** 🥩🔥
➡ Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš kurz MASO, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu:
MENU:
• VEPŘOVÝ KEBAB A ZELNÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM
• HOVĚZÍ TATAR S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU
• UZENÉ GAZPACHO
• KUŘE „EN CRAPAUDINE“ S BBQ GREMOLADOU
• STEAK TOMAHAWK S GRILOVANÝM ANANASEM
• VIŠNOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.