fbpx
WSP_SDZG_kostka_white_red_kettle

VÁŠ OSOBNÍ GRILLMASTER

DAVID IZÁK

NAPIŠTE NÁM

Invalid Email
Please check the captcha to verify you are not a robot.
We are on Instagram
Příští pondělí 17. 11. nás čeká Státní svátek, a tak i v našem WEBER STORE PRAHA bude zavřeno.🔒  Tento a celý zbytek příští týdne každopádně jedeme dle otevírací doby, takže se určitě zastavte. Těšíme se na vás! 👋
Steak musí po grilování odpočívat, a to přibližně stejně dlouhou dobu, jako byl v grilu. 😴  Stejně tak si zasloužíte odpočinek i vy! Rádi bychom vás proto pozvali na naše kurzy grilování, kde si vyčistíte hlavu, naplníte žaludek, odnesete si hromadu znalosti a prožijete pohodový večer plný jídla i pití! 🍻  Termíny jsou vypsané až do Vánoc a kurz je mimochodem i dokonalý dárek pod stromeček! 🎁  #weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Jaký je rozdíl mezi suchým a mokrým zráním masa? 🥩  I to probereme na našem kurzu grilování steaků v úterý 11.11. kde máme ještě pár volných míst a vy si ji můžete chytit na našem webu - link v biu! 🖇️  #weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Mýt či nemýt? 🤨  Zapeklitá otázka, která rozděluje společnost! 😬 
Proč maso nemyjeme my, jak o něj pečujeme a jaké to nese výhody vám prozradíme na našich kurzech grilování. 🔥  Třeba už zítra na kurzu expert, kde zbývá posledních pár míst! 🚨  #weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Obstarat si proces zrání masa po domácku, je opravdu složitá záležitost! 😅  Proto máte možnost vyzkoušet si na našich kurzech grilování steaky, které tímto procesem prošly perfektně. Probereme si rozdíly mezi suchou a mokrou cestou, ukážeme si správně vyzrálé kousky a vy tak zjistíte, jak proces zrání masa probíhá! 🥩  Druhů kurzů nabízíme celou řadu, ale pro milovníky steaků je tady kurz zaměřený jen na ně! 🔥 Nejbližší termín máme 11.11. a na našem webu si ještě můžete chytit volná místa!
Drobná lekce jazyku steaků! 🥩
Jak vám steak oznámí, že je připraven k otočení?! 
Změní na povrchu barvu - jde více do šeda/hněda. 🤎  Na našich kurzech grilování vás učíme jak nejen steaky grilovat bez stresujícího kontrolování času. ⏰ Chceme, abyste správný okamžik poznali sami a grilovali s radostí a v klidu!  8.11. pro vás máme nachystaný kurz Expert, kde se steaku věnujeme také, tak si své místo chytněte ještě teď - odkaz v našem biu! 📎  #weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
0
    0
    Váš košík
    Váš košík je zatím prázdnýZpět do obchodu