Teprve na žhavém dřevěném uhlí je to správné grilování. Více než 100 receptů pro grilování masa, ryb, drůbeže, zeleniny a ovoce na dezerty, mezi nimi i takové lahůdky jako kuřecí křidýlka, hamburgery, steaky Porterhouse nebo originální recepty na upečení krocana v celku. Řada receptů na kořenicí směsi, marinády, omáčky a saláty. Know-how odborníků a speciální tipy firmy Weber – návody krok za krokem na odborné naporcování a přípravu masa.
NAKLADATEL Ikar
ROZMĚR 210x270mm
JAZYK čeština
POČET STRAN 240
HMOTNOST 940 g
VAZBA měkká vazba
DATUM VYDÁNÍ 1.03.2011
ROZMĚR 210x270mm
JAZYK čeština
POČET STRAN 240
HMOTNOST 940 g
VAZBA měkká vazba
DATUM VYDÁNÍ 1.03.2011
Buďte první, kdo ohodnotí „Grilujeme s Weberem na dřevěném uhlí – Jamie Purviance“ Zrušit odpověď na komentář
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.