KUŘE Křupavé na povrchu, šťavnaté uvnitř – proto milujeme grilování kuřecího masa. Přinášíme vám zbrusu nový kurz KUŘE a jak už z názvu vyplývá, tentokrát se zaměříme na recepty z kuřecího masa. Roláda, plněná kuřecí křídla, fáš, špíz s citrusovou marinádou nebo i domácí kuřecí vývar. Třešničkou na dortu bude oblíbený salát coleslaw a sladkou tečkou na závěr crumble s lesním ovocem a citronovým sněhem. Objevte, proč je grilované kuřecí maso tak oblíbené!. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice. MENU: • KUŘECÍ FÁŠ • KUŘECÍ ROLÁDA Z VYKOŠTĚNÝCH STEHEN • PLNĚNÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, DOMÁCÍ REMULÁDA • KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A DOMÁCÍMI NUDLEMI • SALÁT COLESLAW • KUŘECÍ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA AIOLY • CRUMBLE S OŘECHY A LESNÍM OVOCEM A CITRONOVÝM SNĚHEM
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.