Original koření KUŘE
Ideální pro klasické kuře "na plechovce s pivem".
Domácí směs koření připravená certifikovanými grilmastery.
Vyrobeno : Grill & Co Event GmbH, Welser Strasse 33, 4614 Marchtrenk, Austria
Spotřebujte do: viz obal.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
Nyní můžete zakoupit výborné grilovací omáčky STONEWALL KITCHEN za skvělou cenu! 💸
Najdete u nás ve Weber Storu v Průběžné a nebo na e-shopu v sekci AKCE: https://weber-store.cz/akce/
Znáte už příběh značky Stonewall Kitchen? Začal v roce 1991, kdy Jonathan King a Jim Stott spojili svou lásku k zahradničení a vaření. Jejich první krůčky vedly na místní farmářský trh, kde představili své domácí pochutiny pod značkou inspirovanou typickými kamennými zdmi Nové Anglie. 🌿
Dnes je Stonewall Kitchen synonymem kvality s:
✨ 9 vlastními prodejnami v USA
✨ Distribucí do více než 8000 obchodů
✨ Každoročním oceněním za vynikající kvalitu

Náš kurz grilování Classic! 🔥
Ideální výběr na rozjezd, pokud si ještě u grilu nejste tolik jistí a chcete se něco nového naučit, zefektivnit svoje grilování a nebo si udělat lepší přehled o tom, jaký gril vám bude na zahradě nejvíce vyhovovat.
Vyzkoušíte si totiž práci se všemi typy! 🤩
Další termín Classicu je vypsán na 3.6. a ještě pobere pár míst! 👀
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Hodonín na grilu je za námi! 🔥
Děkujeme, že jste se za námi zastavili na parádní akci
a vidíme se zase někdy příště! 👋
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Zdravíme z Hodonína! 👋
Dnes pro vás grilujeme v rámci akce Hodonín na grilu! 🔥
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

🔥 Kurz KUŘE - VOLNÁ MÍSTA 21. 5. 🍗
👉 https://weber-store.cz/kure/?date=2025-05-21
Kuřecí - oblíbené to maso, a to nejen na grilování. Umíte ale efektivně zpracovat celé kuře? My vás to naučíme! Šťavnatá prsa, poctivý vývar, roláda, fáš a mnoho dalšího v naší akademii s Davidem za grilem!
Křupavé na povrchu, šťavnaté uvnitř – proto milujeme grilování kuřecího masa. Přinášíme vám zbrusu nový kurz KUŘE a jak už z názvu vyplývá, tentokrát se zaměříme na recepty z kuřecího masa. Roláda, plněná kuřecí křídla, fáš, špíz s citrusovou marinádou nebo i domácí kuřecí vývar. Třešničkou na dortu bude oblíbený salát coleslaw a sladkou tečkou na závěr crumble s lesním ovocem a citronovým sněhem. Objevte, proč je grilované kuřecí maso tak oblíbené!
MENU:
• KUŘECÍ FÁŠ
• KUŘECÍ ROLÁDA Z VYKOŠTĚNÝCH STEHEN
• PLNĚNÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, DOMÁCÍ REMULÁDA
• KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A DOMÁCÍMI NUDLEMI
• SALÁT COLESLAW
• KUŘECÍ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA AIOLY
• CRUMBLE S OŘECHY A LESNÍM OVOCEM A CITRONOVÝM SNĚHEM

Krevety, jedno z hlavních témat kurzu EXPERT! 🍤
Naučíme vás, jak je správně vybrat, rozeznat, připravit, a hlavně grilovat! 🔥
Společně si je připravíme na špízu s marinádou z citrusů a bagetkou s aioli! 🤤
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.