Pinzeta na rybí kosti
Pinzetu na rybí kosti využijete při přípravě rybího masa.
Tento příhodný nástroj doporučujeme na předpřípravu rybího masa. Plátek si vychutnáte bez obavy zaseknuté kosti v hrdle.
Váš požitek z jídla bude ještě intenzivnější. Vhodné pro úpravu syrových i tepelně upravených ryb.
Náš soukromý tip: Pinzetu lze využít v potravinářství např. i v lahvičkách s úzkým hrdlem, kdy s malou lžičkou nepořídíte nebo pro detailní úpravu pokrmů.
Buďte první, kdo ohodnotí „Pinzeta na rybí kosti“ Zrušit odpověď na komentář
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.