STEAKY ***
Češi milují grilování masa a steaků. Umíte je ale správně připravit? Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.
MENU:
• STEAK Z TUŇÁKA A SALÁT Z POLNÍČKU
• STEAK ZE SVÍČKOVÉ S GRILOVANÝMI TOMATY
• VYSOKÝ ROŠTĚNEC (RIB EYE STEAK) S MÁSLEM Z PEČENÉHO ČESNEKU
• BRAMBORY V ALOBALU
• FLANK STEAK A CHIMICHURRI
• GRILOVANÉ SEZONNÍ OVOVCE S CREME FRAÎCHE
3 recenze STEAKY***
- Dobrý den, prosím kontaktujte nás na telefonu : +420 607 467 468.2024-04-05 13:08:43answered on
David –
měli jsme mezi svátky zkušební kurz a musím říct že naprostá bomba děkuji za něj teď už jen to zvládnout sám
Michal Bures –
Byl jsem na kurzu grilování Stejky… famózní záležitost. Ochutnal jsem velikou pestrost, masa, prilohy,naooju… a hlavne nacerpal spoustu novych poznatku. Vyzkousel si ruzne grily…Brikety, peletky, plyn a elektriku…super. Vsichni mooooc ochotni. Potom jsem i nakupoval v obchode… veliká ochota, znalost/prehled.
DOPORUCUJI ******
Petr Vybíral –
Absolvoval jsem kurzy Steaky a Ryby a mořské plody. Vše proběhlo absolutně profesionálně a ve velmi příjemné atmosféře. Nemá smysl opakovat to, co už bylo mockrát řečeno. Myslím, že je ale důležité vědět, jestli se kurzy vyplatí. Určitě ano. Od té doby griluji bez nervů, s jistotou, že vše dopadne dobře a všichni si na jídle pochutnáme. A mám z toho velkou radost. A to byl důvod proč jsem se na kurzy přihlásil.