299 ,- Kč
Skladem
Tekutý kouř hickory
Čistě přírodní koncentrovaný tekutý kouř hikory, který dodá pokrmům nádhernou zauzenou vůni. Ideální do BBQ omáček, marinád, guláše, do „chilli“ nebo pár kapek přímo na grilované maso apod.
POZOR - nejedná se o barvené míchané "ochucovadlo" o několika složkách, jako je tomu u skoro většiny ostatních tekutých kouřů na trhu !
Vyrobeno v USA
Obsah 147 ml
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
Kdo se v tomto příběhu našel?! Koupili jste si co nejlevnější steak, který v obchodu byl, ten se ale nepovedl, a tak teď máte strach z dražšího! 🙏
Na našem kurzu steaků se se dozvíte, jak steaky vybírat, dokonale propéct dle libosti a zbavíte se strachu z většího a dražšího kousku, protože už budete vědět, jak na něj!
Letní termíny jsou vypsané, tak se na vás budeme moc těšit! Nejbližší volný termín 6.8. 🌞
Odkaz naleznete v biu! 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Dokonalý kuřecí vývar?! Dokonce i na ten se zaměříme na našem kurzu KUŘE! 🍗
Nejbližší volný termín nás čeká už 30.7. tak neváhejte a chyťte si své místo! Odkaz v našem biu. 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Dnes nás čeká kurz #expert a ještě máme volná místa! 🔥
Nabitý kurz od krevet až po burger, který vás svým 7 chodovým menu naučí pokročilé techniky, originální recepty a práci s netradičními surovinami! 🍤
Až na příští grilovačce ukážete know-how z tohoto kurzu, vaši hosté budou fakt nadšení!
Zjistěte, že grilovat se dá opravdu všechno a staňte se expertem! 🧑🏼🍳 Dnes 22.7. od 17:00 ve WeberStore Praha!
Rezervace na našich stránkách - odkaz v biu! 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Maldonská plátková sůl - velmi oblíbená pro dozdobení a finální dochucení masa v naší akademii!
Používáte ji také? Popřípadě máte oblíbenou jinou oblast než právě Maldon? 🏴
Pokud je pro vás úplnou novinku, dostaneme se k ní v podstatě na každém z našich kurzů, tak si jeden vyberte. Termíny vypsáné až do konce léta! 📆
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

V novém vydání magazínu @wine_and_degustation naleznete mimojiné rozhovor s Davidem Izákem nejen o jeho začátcích za grilem, ale také o vzniku @weberstorepraha za komplikované pandemické situace.
Těšit se můžete taky na vhled do našich kurzů a připravili jsme pro vás 2 letní typy na fantastickou grilovačku! 🔥
Děkujeme za zmínku, bylo nám potěšením! 🤝
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

KURZ KUŘE - 30.7. - Volná místa!
▶ https://weber-store.cz/kure/?date=2025-07-30
Křupavé na povrchu, šťavnaté uvnitř – proto milujeme grilování kuřecího masa. Přinášíme vám zbrusu nový kurz KUŘE a jak už z názvu vyplývá, tentokrát se zaměříme na recepty z kuřecího masa. Roláda, plněná kuřecí křídla, fáš, špíz s citrusovou marinádou nebo i domácí kuřecí vývar. Třešničkou na dortu bude oblíbený salát coleslaw a sladkou tečkou na závěr crumble s lesním ovocem a citronovým sněhem. Objevte, proč je grilované kuřecí maso tak oblíbené!.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00
A jaké menu si připravíme:
• KUŘECÍ FÁŠ
• KUŘECÍ ROLÁDA Z VYKOŠTĚNÝCH STEHEN
• PLNĚNÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, DOMÁCÍ REMULÁDA
• KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A DOMÁCÍMI NUDLEMI
• SALÁT COLESLAW
• KUŘECÍ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA AIOLY
• CRUMBLE S OŘECHY A LESNÍM OVOCEM A CITRONOVÝM SNĚHEM

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.