375 ,- Kč
Skladem
USB flashdisk Obracečka, 8GB
Ukládejte a sdílejte své oblíbené grilovací recepty na USB flash disku, který je stylově vyroben v podobě „mini obracečky“. Tento 8GB USB flash disk je navržen s měkkým držadlem a perfektně se vejde do kapsy. Chytrý způsob, jak zálohovat nejdůležitější soubory.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
LAST CALL - 2 volná místa na kurzu MASO v úterý 19. 8. od 17:00
Link najdete v bio nebo https://weber-store.cz/maso/?date=2025-08-19
MASO*** 🥩🔥
➡ Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš kurz MASO, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu:
MENU:
• VEPŘOVÝ KEBAB A ZELNÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM
• HOVĚZÍ TATAR S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU
• UZENÉ GAZPACHO
• KUŘE „EN CRAPAUDINE“ S BBQ GREMOLADOU
• STEAK TOMAHAWK S GRILOVANÝM ANANASEM
• VIŠNOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.

Se správným roztopením grilu se váže spousta nejasností, a tak se tomu samozřejmě věnujeme na každém našem kurzu! 🌡️
Naším cílem je, abyste se naučili pracovat s každým typem grilu a byli tak připraveni na jakékoliv podmínky na příští grilovačce!
Termíny kurzů máme vypsané až do podzima, tak si vyberte svoje místo na webových stránkách - odkaz v biu! 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Většina receptů se na grilu pohybuje v teplotním rozsahu 180 - 220 stupňů! V tomto rozmezí si tak můžete s přípravou trochu hrát, zkoušet nové metody nebo čas grilování přizpůsobit dle své potřeby! 🔥
Jak se lépe orientovat v teplotě svého grilu a jak ho ideálně rozpálit pro jednotlivé recepty vás každopádně naučíme na našich kurzech grilování! 💬
Brzy nás čeká #maso a #exclusive a vy si můžete poslední volná místa chytit na našich stránkách - odkaz v biu! 📎

Tak proto je #flanksteak ideální steak pro rodinu! 🥩
Kde dobrý flank ale koupit? Jak poznat, zda je kvalitní? Kolik má stát? Jak ho propéct? Kdy otočit… 😱
Spousta otázek, které vám zodpovíme na našem kurzu #expert nebo ještě DNES v mnohem větší míře na oblíbeném kurzu #steaky 🔥
Tak si rychle chytněte své místo na webových stránkách! (odkaz v biu)
Steaky - 6.8.
Expert - 12.8.
Těšíme se na vás! 👋
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

Všichni steaky milujeme, ale často si s nimi za grilem nejsme jisti a chybujeme! 😬
Proto pro vás máme kurz steaků, kde se jim věnujeme opravdu do A do Z! 🧠 Kde maso koupit? Jaké vybrat? Kolik má stát? Jak ho propéct? Kdy otočit… 😱 Spousta otázek, které vám zodpovíme! 💬
Nejbližší kurz máme už tuto středu! 🔥 Tak si rychle chytněte své místo na webových stránkách (odkaz v biu)
a pokud šanci propásnete máme pro vás ještě kurzy EXPERT 12.8. a EXCLUSIVE 20.8. kde se steakům okrajově věnujeme také! 🤩
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

Druhů kurzů máme hned několik a jsou rozlišené dle surovin, zaměření a komplexnosti receptů, každý z nich ale slouží k tomu, abyste si originální recepty zvládli připravit sami, bez nás, na vašem grilu! 🫵
Více o našich kurzech najdete nově i na YouTube - Weber Store Praha! 🔥
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.