2 609 ,- Kč
Skladem
Dranžírovací nůž ze série 1905 21 cm
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa. Dokonce ani velké kusy masa nejsou pro tento nůž žádnou překážkou.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
VOLNÁ MÍSTA na kurz EXPERT - 📍 na 8. 11. SOBOTNÍ TERMÍN PRO TY, KTEŘÍ V TÝDNU NESTÍHAJÍ!
👉 Rezervuj si místo ještě dnes a posuň svůj grilovací um na EXPERTní úroveň
🔥 Link v bio nebo https://weber-store.cz/expert/?date=2025-05-13
O kurzu:
Chcete ohromit své přátele a rodinu dokonalými grilovanými specialitami? Staňte se mistrem grilování s naším kurzem EXPERT a naučte se připravit ty nejlahodnější pokrmy pod vedením zkušených grillmasterů! Saltimbocca z lososa s omáčkou vierge, krevetový špíz, Smash Burger. Osvojíte si také techniky přípravy steaku ze suchého zrání. Nechte svou grilovací vášeň rozkvést s kurzem EXPERT!
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.
MENU:
• SALTIMBOCCA Z LOSOSA A OMÁČKA VIEGRE
• KREVETOVÝ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA S AIOLI
• SMASH BURGER
• HOVĚZÍ STEAK
• VIŠŇOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU
Krevetový špíz s marinádou z citrusů a bagetka s #aioli 🤤
To je jeden z dokonalých receptů, které se naučíte na kurzu Expert! Jaké krevety vybrat, kde je koupit a jak s nimi zacházet šetrně za grilem? To všechno se dozvíte! 🤩
Nejbližší termín je vypsaný na sobotu 8.11. a ještě máme pár volných míst! To si můžete rezervovat přes odkaz v našem biu. 🖇️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Co si budeme povídat, steaky nám jdou trochu lépe než čeština! 😅
V naší akademie vás právě proto neučíme pravidla pravopisu, ale třeba to, jak poznat kdy otočit steak na grilu, kde koupit správné maso nebo jak si z grilování udělat radost. Nejen pro hosty, ale i pro sebe! 🤩
Termíny našich kurzů grilování máme vypsané až do Vánoc a zároveň bychom vám rádi připomněli, že takový kurz grilování je skvělým dárkem pro chlapi! 🎁
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Proč jsou housky hamburgeru vlastně propečené? 🧐
Je to z toho důvodu, že poté méně sají tekuté omáčky, salsy apod. a nestane se vám, že je houska rozmočená, měkká a zkrátka nechutná dobře. 🙏
A pokud jsme vám teď udělali chuť na burger, tak v sobotu 8.11. máme volná místa na kurzu Expert, kde si připravíme i tyhle báječné #smash burgery! 🍔
Přihlásit se můžete skrze odkaz v našem biu! 🖇️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Jak si správně připravit, vykostit a naporcovat lososa pro dokonalé grilování?! To vás naučíme na kurzech Classic a Expert, které doprovází uzený losos a Saltimbocca! 🔥
Oba kurzy, kde na vás čeká mnohem víc, než jen losos máme vypsané na příští týden a ještě jsou volná místa!
Tak si chytněte to své přes odkaz v biu! 🖇️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso
Jak zaručeně překvapit hosty na vaší grilovačce?! 😎
Může to být sladká tečka na konec přímo z grilu, kterých se u nás řadu naučíte! 🧁
Naše kurzy standardně zakončujeme sladkou tečkou nejenom proto, aby vám společně s kávou dobře slehlo,
ale chceme vám ukázat, že na grilu jde udělat vše! 🤩
Naše kurzy doprovází drobenkový koláč, crumble s lesním ovocem nebo dokonce cheesecake na kurzu Classic 4.11. od 17:00, kde je pár volných míst! 🧀
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso


Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.