Dranžírovací nůž ze série 1905 21 cm
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa. Dokonce ani velké kusy masa nejsou pro tento nůž žádnou překážkou.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
Dostáváte k sushi růžový zázvor? Tak mějte na paměti, že je s velkou pravděpodobností barvený! 🎨
Běžně totiž roste zázvor bílý. To a další tajemství japonské kuchyně vám prozradí Marek Hora u nás na kurzu sushi! 🍣
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Lákají vás velké ryby, ale nakonec je nekoupíte, protože si nejste jisti, tak si s nimi poradit? 😏
Tak i od toho jsou tu pro vás naše kurzy grilování! Některé jsou totiž zaměřené i na ryby. 🤩 #sdavidemzagrilem #weberstorepraha

Přímé nebo nepřímé grilování? Tady je od nás jeden tip, který by vám mohl pomoct, až si nebudete jistí, kterou cestou se vydat! 😜
Mnohem více takových tipů si ale odnesete z našich kurzů grilování, tak honem registrovat, dokud jsou místa! 😎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Grilovat se dá opravdu téměř cokoliv, i ovoce! 🍐
Je třeba si jen dát pozor na to, aby nebylo přezrálé.
Myšlenku, že grilovat můžete opravdu skoro cokoliv chceme předat dál, takže třeba náš kurz zaměřený na steaky zakončíme grilovaným ovocem s crème fraîche.🥛
Proto pokud máte pocit, že něco nejde grilovat, přijďte se k nám přesvědčit a naučte se nové techniky! 🤩
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Naše nové zástěry už jedou v plném proudu! 🤩
A co je nejvíc? Po kurzu zůstávají vaše!
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

“Tohle jíst nebudu, to je jak syrový” 😅
Každý jsme to někdy slyšeli!
Ryba by ale správně měla být propečena opravdu zřídka, aby chutnala fantasticky a tak je někdy těžké těmto strávníkům vyhovět. 🥵I to vás ale naučíme!
Pokud grilujete rybu jako kus masa, tak můžete potěšit právě částmi na kraji ryby, protože se maso zde více propeče a nepůsobí pak syrově. ✅
Tak označte, někoho kdo si na “syrové” maso stěžuje a přijďte oba na nějaký z našich kurzů! Těšíme se 🤩
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.