Cena: 3 950 ,- Kč
RYBY A MOŘSKÉ PLODY
Mořské plody a ryby si spousta z nás spojuje s kuchyní, kterou si dopřeje jen na letní dovolené u moře. Po našem kurzu si ale dokážete snadno připravit tyto báječné pochoutky i na vašem grilu. Navíc se dozvíte spoustu zajímavostí a osvědčených triků, které se vám budou hodit nejen při grilování. Na tomto kurzu si pod vedením našich grillmasterů připravíte 7-chodové menu. Uvidíte, že ryby a mořské plody jsou jedinečným gastronomickým zážitkem.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.
MENU:
• KREVETY S CHILLI, PETRŽELÍ, ČESNEKEM A VÍNEM
• KREVETY S KOKOSOVÝM MLÉKEM
• UZENÝ LOSOS GRAVLAX NA CEDROVÉM PRKÉNKU
• LOSOS A TRESKA V PAPILOTĚ
• PRAŽMA KRÁLOVSKÁ S GRILOVANOU CUKETOU, SUŠENÝMI RAJČATY A BAZALKOVÝM PESTEM
• JAHODOVÉ CAPPUCCINO S CREME FRAICHE
3 recenze RYBY A MOŘSKÉ PLODY ***
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
Zuzana –
Vynikající…. Uzený losos na cedrovém prkénku určitě musíte zkusit
Martin, Štěpán –
Lahůdkový a vymazlený kurz! Znovu pod taktovkou vynikajících lektorů a s vytrvalou snahou veškerého osazenstva kuchyně, které se stará o školené jedince, aby se cítili jak v bavlnce. Atmosféra jako vždy uvolněná a s dostatečným prostorem na probrání dotazů ke každému kroku. Recepty si vyzkoušejí všichni, resp. se na jejich realizaci podílejí. Chuť, vůně i vizuální efekt výsledných pokrmů jsou hotovým snem. A jelikož jde o rybí speciality, tak je součástí kurzu i průprava do správných obecných postupů přípravy těchto pokrmů. Kurz lze jen a jen doporučit každému kdo má rád rybí speciality a necítí se dostatečně zručný pro jejich přípravu na grilu.
Petr Vybíral –
Absolvoval jsem kurzy Steaky a Ryby a mořské plody. Vše proběhlo absolutně profesionálně a ve velmi příjemné atmosféře. Nemá smysl opakovat to, co už bylo mockrát řečeno. Myslím, že je ale důležité vědět, jestli se kurzy vyplatí. Určitě ano. Od té doby griluji bez nervů, s jistotou, že vše dopadne dobře a všichni si na jídle pochutnáme. A mám z toho velkou radost. A to byl důvod proč jsem se na kurzy přihlásil.