Rufus Teague Smoky Apple
Vychutnejte si hustou a chutěmi překypující grilovací omáčku z Kansas City v nové podobě... S JABLKEM!
Tato jedinečná omáčka oživí každý pokrm chutí nakyslého jablka, příjemné sladkosti a aromatu kouře.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
Dostáváte k sushi růžový zázvor? Tak mějte na paměti, že je s velkou pravděpodobností barvený! 🎨
Běžně totiž roste zázvor bílý. To a další tajemství japonské kuchyně vám prozradí Marek Hora u nás na kurzu sushi! 🍣
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Lákají vás velké ryby, ale nakonec je nekoupíte, protože si nejste jisti, tak si s nimi poradit? 😏
Tak i od toho jsou tu pro vás naše kurzy grilování! Některé jsou totiž zaměřené i na ryby. 🤩 #sdavidemzagrilem #weberstorepraha

Přímé nebo nepřímé grilování? Tady je od nás jeden tip, který by vám mohl pomoct, až si nebudete jistí, kterou cestou se vydat! 😜
Mnohem více takových tipů si ale odnesete z našich kurzů grilování, tak honem registrovat, dokud jsou místa! 😎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Grilovat se dá opravdu téměř cokoliv, i ovoce! 🍐
Je třeba si jen dát pozor na to, aby nebylo přezrálé.
Myšlenku, že grilovat můžete opravdu skoro cokoliv chceme předat dál, takže třeba náš kurz zaměřený na steaky zakončíme grilovaným ovocem s crème fraîche.🥛
Proto pokud máte pocit, že něco nejde grilovat, přijďte se k nám přesvědčit a naučte se nové techniky! 🤩
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Naše nové zástěry už jedou v plném proudu! 🤩
A co je nejvíc? Po kurzu zůstávají vaše!
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

“Tohle jíst nebudu, to je jak syrový” 😅
Každý jsme to někdy slyšeli!
Ryba by ale správně měla být propečena opravdu zřídka, aby chutnala fantasticky a tak je někdy těžké těmto strávníkům vyhovět. 🥵I to vás ale naučíme!
Pokud grilujete rybu jako kus masa, tak můžete potěšit právě částmi na kraji ryby, protože se maso zde více propeče a nepůsobí pak syrově. ✅
Tak označte, někoho kdo si na “syrové” maso stěžuje a přijďte oba na nějaký z našich kurzů! Těšíme se 🤩
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.