Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry´s. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa – autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii.
Vázaná kniha se 176 stranami
25 slavných receptů
Zajímavé informace o mase
Triky na kuchyňskou úpravu masa
25 slavných receptů
Zajímavé informace o mase
Triky na kuchyňskou úpravu masa
AUTOR: MARCUS POLMAN
NAKLADATEL: SLOVART
JAZYK: ČEŠTINA
POČET STRAN: 176
ROZMĚR: 170 × 217 mm
HMOTNOST: 1352 G
NAKLADATEL: SLOVART
JAZYK: ČEŠTINA
POČET STRAN: 176
ROZMĚR: 170 × 217 mm
HMOTNOST: 1352 G
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.