2 609 ,- Kč
Skladem
Dranžírovací nůž ze série 1905 21 cm
Tento ostrý, tenký nůž lze bez problémů použít na krájení masa jako šunka či pečeně na dokonalé tenké plátky, aniž bychom při tom přišli o onu lahodnou šťávu z masa. Dokonce ani velké kusy masa nejsou pro tento nůž žádnou překážkou.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
Nyní můžete zakoupit výborné grilovací omáčky STONEWALL KITCHEN za skvělou cenu! 💸
Najdete u nás ve Weber Storu v Průběžné a nebo na e-shopu v sekci AKCE: https://weber-store.cz/akce/
Znáte už příběh značky Stonewall Kitchen? Začal v roce 1991, kdy Jonathan King a Jim Stott spojili svou lásku k zahradničení a vaření. Jejich první krůčky vedly na místní farmářský trh, kde představili své domácí pochutiny pod značkou inspirovanou typickými kamennými zdmi Nové Anglie. 🌿
Dnes je Stonewall Kitchen synonymem kvality s:
✨ 9 vlastními prodejnami v USA
✨ Distribucí do více než 8000 obchodů
✨ Každoročním oceněním za vynikající kvalitu

Náš kurz grilování Classic! 🔥
Ideální výběr na rozjezd, pokud si ještě u grilu nejste tolik jistí a chcete se něco nového naučit, zefektivnit svoje grilování a nebo si udělat lepší přehled o tom, jaký gril vám bude na zahradě nejvíce vyhovovat.
Vyzkoušíte si totiž práci se všemi typy! 🤩
Další termín Classicu je vypsán na 3.6. a ještě pobere pár míst! 👀
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Hodonín na grilu je za námi! 🔥
Děkujeme, že jste se za námi zastavili na parádní akci
a vidíme se zase někdy příště! 👋
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Zdravíme z Hodonína! 👋
Dnes pro vás grilujeme v rámci akce Hodonín na grilu! 🔥
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

🔥 Kurz KUŘE - VOLNÁ MÍSTA 21. 5. 🍗
👉 https://weber-store.cz/kure/?date=2025-05-21
Kuřecí - oblíbené to maso, a to nejen na grilování. Umíte ale efektivně zpracovat celé kuře? My vás to naučíme! Šťavnatá prsa, poctivý vývar, roláda, fáš a mnoho dalšího v naší akademii s Davidem za grilem!
Křupavé na povrchu, šťavnaté uvnitř – proto milujeme grilování kuřecího masa. Přinášíme vám zbrusu nový kurz KUŘE a jak už z názvu vyplývá, tentokrát se zaměříme na recepty z kuřecího masa. Roláda, plněná kuřecí křídla, fáš, špíz s citrusovou marinádou nebo i domácí kuřecí vývar. Třešničkou na dortu bude oblíbený salát coleslaw a sladkou tečkou na závěr crumble s lesním ovocem a citronovým sněhem. Objevte, proč je grilované kuřecí maso tak oblíbené!
MENU:
• KUŘECÍ FÁŠ
• KUŘECÍ ROLÁDA Z VYKOŠTĚNÝCH STEHEN
• PLNĚNÁ KUŘECÍ KŘÍDLA, DOMÁCÍ REMULÁDA
• KUŘECÍ VÝVAR S MASEM A DOMÁCÍMI NUDLEMI
• SALÁT COLESLAW
• KUŘECÍ ŠPÍZ S MARINÁDOU Z CITRUSŮ, BAGETKA AIOLY
• CRUMBLE S OŘECHY A LESNÍM OVOCEM A CITRONOVÝM SNĚHEM

Krevety, jedno z hlavních témat kurzu EXPERT! 🍤
Naučíme vás, jak je správně vybrat, rozeznat, připravit, a hlavně grilovat! 🔥
Společně si je připravíme na špízu s marinádou z citrusů a bagetkou s aioli! 🤤
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.