1 191 ,- Kč
Skladem
Rolovací 7-dílné textilní pouzdro Dick
Pouzdro na výrobky Dick, které můžete použít až na 7 nástrojů do maximální délky čepele nože 30 cm. Stejně jako jeho větší bratr, i toho pouzdro je vytvořeno z odolného pogumovaného materiálu ze svrchní strany a voděodolného omyvatnelného materiálu ze strany vnitřní. Pravou stranu zdobí bílá výšivka.
Toto pouzdro je ve srolovaném stavu užší, proto zde uskladníte spíše osobní věci mimo vašich nástrojů jako doklady, peněženku či kreditní kartu.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
POSLEDNÍ 2 VOLNÁ MÍSTA na kurz grilování EXCLUSIVE 22.10. od 17h!
https://weber-store.cz/exclusive/?date=2025-10-22
Milujete grilování a už vás nudí připravovat jídlo dle běžných receptů?
Na našem kurzu Exclusive si připravíte dokonalé grilované 7- chodové menu s kvalitními přísadami na profesionální úrovni pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů. Dozvíte se užitečné rady a tipy k ještě většímu požitku z grilování. S kurzem Exclusive se stanete opravdovým grillmasterem!
A co si společně připravíme?
• GRILOVANÝ SIVEN S VINNÝM ZABAIONE
• VEPŘOVÉ KOTLETY PEČENÉ NA KOSTI S POMERANČOVO-ŠALOTKOVOU OMÁČKOU
• KŘEHKÁ JEHNĚČÍ KÝTA S KOŘENOVOU ZELENINOU A ČERVENÝM VÍNEM
• IRSKÝ CHLÉB
• ŠPANĚLSKÁ BRAMBOROVÁ TORTILA
• STEAKY V MARINÁDĚ Z OCHUCENÉ WHISKY
• PLNĚNÁ RAJČATA PO SICILSKU

Peletové grily jsou opravdu jediné, které voní díky svému palivu! 🤩
Klasické dřevěné uhlí nebo brikety nevoní sami, ale v kombinaci se šťávou, která do grilu odkápne z vaší suroviny. 🥩 Peletové grily voní proto, že topí skutečným dřevem a při jeho pomalém spalování vzniká přírodní kouř plný aromat!
Vy si můžete peletový gril vyzkoušet na našich, a když vás bude bavit tak jako nás, moc rádi vám poradíme s výběrem toho ideálního pro vaši zahradu! 🪴
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso #searwood #pellet

Asi sami víte, jak obtížně se losos krájí až po přípravě a proto si porce pro vás vždy předkrájíme! 🐠
Na kurzu Classic vám připravíme zauzeného lososa s voňavým máslem a citronovou trávou a na kurzu Expert to bude losos Saltimbocca! 🍣
Pokud milujete lososa a chcete od nás odejít s novým způsobem, jak vaši oblíbenou rybu připravit, určitě se na vás budeme těšit na jednom z těchto kurzů! ♥️
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso #losos #fish #salmon

Tohle je náš oblíbený gril! 🔥
#Weber Searwood nás baví kvůli neskutečné multifunkčnosti, vůni pelet, ale taky řídící jednotce, která si dokáže poradit třeba se situací, jako říká Jíra! ✅
Searwooda si u nás samozřejmě můžete zakoupit! 🛍️
Rádi vás jím provedeme, ukážeme detaily a nebo necháme vyzkoušet přímo na našich kurzech! Už toto úterý máme vypsaný kurz Expert, kde na Searwooda určitě dojde! 🥩
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #maso

V naší akademii neexistuje slovo “zbytek” a opravdu takřka nic nevyhazujeme. Naopak vás učíme jak surovinu využít úplně do posledního kousku! ✅
Na kurzech Classic a Expert vás čeká recept z lososa a vzhledem k tomu, že standardně pro vás máme lososa v sashimi kvalitě, nevyhodí se ani kousíček! 🍣
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem #weber #grilovani #steak #kurz #vareni #fish #losos #ryby #salmon

LAST CALL -Jedno volné místo na sobotní STEAKY! 🥩
Ideální pro ty, kteří nestíhají v týdnu. Tento sobotní kurz začíná v 11 hodin a čeká vás okolo 4-4,5 hodin skvělého gurmánského zážitku! 🔥
Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.
MENU:
• STEAK Z TUŇÁKA A SALÁT Z POLNÍČKU
• STEAK ZE SVÍČKOVÉ S GRILOVANÝMI TOMATY
• VYSOKÝ ROŠTĚNEC (RIB EYE STEAK) S MÁSLEM Z PEČENÉHO ČESNEKU
• BRAMBORY V ALOBALU
• FLANK STEAK A CHIMICHURRI
• GRILOVANÉ SEZONNÍ OVOVCE S CREME FRAÎCHE

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.