1 191 ,- Kč
Skladem
Rolovací 7-dílné textilní pouzdro Dick
Pouzdro na výrobky Dick, které můžete použít až na 7 nástrojů do maximální délky čepele nože 30 cm. Stejně jako jeho větší bratr, i toho pouzdro je vytvořeno z odolného pogumovaného materiálu ze svrchní strany a voděodolného omyvatnelného materiálu ze strany vnitřní. Pravou stranu zdobí bílá výšivka.
Toto pouzdro je ve srolovaném stavu užší, proto zde uskladníte spíše osobní věci mimo vašich nástrojů jako doklady, peněženku či kreditní kartu.
Otázky a odpovědi
Zatím tu nejsou žádné otázky, zeptejte se jako první!
NEZAPOMNĚLI JSTE NA NĚCO?
pipMaster Grill&BBQ
650 ,- KčJIM-NEJIM Jana Pechmanová
399 ,- KčOttoLenghi: CHUŤ
599 ,- KčJak vaří šéfkuchaři – Stuart Farrimond
599 ,- KčJak Grilovat ZELENINU – Steven Raichlen
399 ,- KčWeber grilování KUŘECÍ MASO
249 ,- KčOttolenghi: Kuchařka
499 ,- KčVášeň pro grilování – Angelo Menta
499 ,- Kč
NAPIŠTE NÁM
LAST CALL - 2 volná místa na kurzu MASO v úterý 19. 8. od 17:00
Link najdete v bio nebo https://weber-store.cz/maso/?date=2025-08-19
MASO*** 🥩🔥
➡ Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš kurz MASO, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu:
MENU:
• VEPŘOVÝ KEBAB A ZELNÝ SALÁT S GRANÁTOVÝM JABLKEM
• HOVĚZÍ TATAR S GRILOVANOU ČERVENOU ŘEPOU
• UZENÉ GAZPACHO
• KUŘE „EN CRAPAUDINE“ S BBQ GREMOLADOU
• STEAK TOMAHAWK S GRILOVANÝM ANANASEM
• VIŠNOVÝ KOLÁČ S DROBENKOU
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu.

Se správným roztopením grilu se váže spousta nejasností, a tak se tomu samozřejmě věnujeme na každém našem kurzu! 🌡️
Naším cílem je, abyste se naučili pracovat s každým typem grilu a byli tak připraveni na jakékoliv podmínky na příští grilovačce!
Termíny kurzů máme vypsané až do podzima, tak si vyberte svoje místo na webových stránkách - odkaz v biu! 📎
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Většina receptů se na grilu pohybuje v teplotním rozsahu 180 - 220 stupňů! V tomto rozmezí si tak můžete s přípravou trochu hrát, zkoušet nové metody nebo čas grilování přizpůsobit dle své potřeby! 🔥
Jak se lépe orientovat v teplotě svého grilu a jak ho ideálně rozpálit pro jednotlivé recepty vás každopádně naučíme na našich kurzech grilování! 💬
Brzy nás čeká #maso a #exclusive a vy si můžete poslední volná místa chytit na našich stránkách - odkaz v biu! 📎

Tak proto je #flanksteak ideální steak pro rodinu! 🥩
Kde dobrý flank ale koupit? Jak poznat, zda je kvalitní? Kolik má stát? Jak ho propéct? Kdy otočit… 😱
Spousta otázek, které vám zodpovíme na našem kurzu #expert nebo ještě DNES v mnohem větší míře na oblíbeném kurzu #steaky 🔥
Tak si rychle chytněte své místo na webových stránkách! (odkaz v biu)
Steaky - 6.8.
Expert - 12.8.
Těšíme se na vás! 👋
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

Všichni steaky milujeme, ale často si s nimi za grilem nejsme jisti a chybujeme! 😬
Proto pro vás máme kurz steaků, kde se jim věnujeme opravdu do A do Z! 🧠 Kde maso koupit? Jaké vybrat? Kolik má stát? Jak ho propéct? Kdy otočit… 😱 Spousta otázek, které vám zodpovíme! 💬
Nejbližší kurz máme už tuto středu! 🔥 Tak si rychle chytněte své místo na webových stránkách (odkaz v biu)
a pokud šanci propásnete máme pro vás ještě kurzy EXPERT 12.8. a EXCLUSIVE 20.8. kde se steakům okrajově věnujeme také! 🤩
#sdavidemzagrilem #weberstorepraha

Druhů kurzů máme hned několik a jsou rozlišené dle surovin, zaměření a komplexnosti receptů, každý z nich ale slouží k tomu, abyste si originální recepty zvládli připravit sami, bez nás, na vašem grilu! 🫵
Více o našich kurzech najdete nově i na YouTube - Weber Store Praha! 🔥
#weberstorepraha #sdavidemzagrilem

Recenze
Zatím zde nejsou žádné recenze.