STEAKY ***
Češi milují grilování masa a steaků. Umíte je ale správně připravit? Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.
MENU:
• STEAK Z TUŇÁKA A SALÁT Z POLNÍČKU
• STEAK ZE SVÍČKOVÉ S GRILOVANÝMI TOMATY
• VYSOKÝ ROŠTĚNEC (RIB EYE STEAK) S MÁSLEM Z PEČENÉHO ČESNEKU
• BRAMBORY V ALOBALU
• FLANK STEAK A CHIMICHURRI
• GRILOVANÉ SEZONNÍ OVOVCE S CREME FRAÎCHE
7 recenzí STEAKY***
Otázky a odpovědi
- A Dobrý den, termíny kurzů vypisujeme průběžně. Je velká pravděpodobnost, že sobotní kurz STEAKY bude vypsán. Prosím sledujte naše stránky. Děkujeme.
- A Dobrý den, je velká pravděpodobnost, že na květen bude vypsán víkendový kurz STEAKY.
- A Dobrý den, sobotní kurz STEAKY bude jistě vypsán. S nejvyšší pravděpodobností do října nebo listopadu. Další termíny kurzů budeme doplňovat začátkem září. Prosím sledujte náš web. Děkuji.
- A Ano, poukaz určitě lze použít jako dárkový. Na poukazu jako takovém se neukazuje jméno kupujícího. Rezervaci kurzu zadává obdarovaný pomocí kódu, který je uveden na poukazu.
- A Dobrý den, na konci dubna budeme vypisovat termíny kurzů na další měsíce. Budete se tedy moci přihlásit. Dárkový poukaz můžete uplatnit i na kurzy, které jsou realizovány za platností poukazu. Je jen důležité uplatnit kód rezervace do vypršení platnosti.
- A Dobrý den, prosím kontaktujte nás na telefonu : +420 607 467 468.
- A Dobrý den, ano budeme přidávat kurz STEAKY na sobotu 23.3.2024. Od pondělka 15.1.bude otevřený rezervační systém pro tento termín.
- A Dobrý den, k dnešnímu dni tj.9.8.23 jsou vypsány termíny kurzů do konce října 2023. Sobotní kurzy jsou 23.9. CLASSIC BBQ a 21.10. MASO***. Do konce srpna zveřejníme na stránkách termíny kurzů až do ledna 2024. Kurz STEAKY je velmi oblíben a proto se pravděpodobně do konce roku 2023 v sobotu objeví.
David –
měli jsme mezi svátky zkušební kurz a musím říct že naprostá bomba děkuji za něj teď už jen to zvládnout sám
Michal Bures –
Byl jsem na kurzu grilování Stejky… famózní záležitost. Ochutnal jsem velikou pestrost, masa, prilohy,naooju… a hlavne nacerpal spoustu novych poznatku. Vyzkousel si ruzne grily…Brikety, peletky, plyn a elektriku…super. Vsichni mooooc ochotni. Potom jsem i nakupoval v obchode… veliká ochota, znalost/prehled.
DOPORUCUJI ******
Petr Vybíral –
Absolvoval jsem kurzy Steaky a Ryby a mořské plody. Vše proběhlo absolutně profesionálně a ve velmi příjemné atmosféře. Nemá smysl opakovat to, co už bylo mockrát řečeno. Myslím, že je ale důležité vědět, jestli se kurzy vyplatí. Určitě ano. Od té doby griluji bez nervů, s jistotou, že vše dopadne dobře a všichni si na jídle pochutnáme. A mám z toho velkou radost. A to byl důvod proč jsem se na kurzy přihlásil.
Rampa McKvack –
Absolvoval jsem kurz grilovani stejku. David byl famozni, vse ukazal, vysvetlil, doporucil. Soucasti kurzu je samozrejmne i konzumace vytvoru a budete se divit jak snadno pripravite dokonaly pokrm. Nemluve o tom, ze suroviny jsou prvotridni.
Robert Krása –
Paráda, moc děkuji!!! Mimořádně příjemný tým, moc jsem si to užil.
Petr Kulhavý –
Super kurz, do6vedel jsem se spoustu veci.
Dnes 5.4. jsem si, cca 3 tydny po kurzu, koupil u kluku gril s prislusenstvim, sestavil a poprve vyzkousel. Gril je suoer, kluci jsou fakt profici co poradi se vsim. Super je moznost prikoupeni prislusenstvi ke grilu, coz je vyhoda teto znacky grilu, jeho nakup se vzhledem ke kvalite vyplati.
Kluci diky, grilovani bude nyni radost a hura na dalsi kurz!!!!
Tomáš Semerák –
Kurz steaky – super zážitek, milý kolektiv a úžasné jídlo. Všem doporučuji