CLASSIC BBQ **
Baví vás grilování, ale rádi byste vaše umění posunuli na vyšší úroveň? Právě pro vás je určený náš kurz Classic BBQ. V rámci kurzu si na grilech připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 7- chodové menu. Naučíme vás maximálně využívat váš gril. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
EXCLUSIVE ***
Milujete grilování a už vás nudí připravovat jídlo dle běžných receptů? Na našem kurzu Exclusive si připravíte dokonalé grilované 7- chodové menu s kvalitními přísadami na profesionální úrovni pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů. Dozvíte se užitečné rady a tipy k ještě většímu požitku z grilování. S kurzem Exclusive se stanete opravdovým grillmasterem! Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
FISH SPECIAL **
Milujete ryby, ale nemáte s grilováním ryb velké zkušenosti? Nemusíte mít obavy – s námi překonáte veškerá úskalí jejich přípravy. Objevte rozmanitý požitek z grilování ryb místo steaků a klobás. Uvidíte, že ryby a grilování se k sobě dokonale hodí. Dozvíte se užitečné rady ke grilování, naučíme vás používat různé typy grilů a ukážeme nepostradatelné příslušenství. S kurzem Fish special připravíte pod vedením našich Weber certifikovaných kuchařů kompletní 8- chodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
MASO ***
Máte rádi steaky a šťavnaté pečínky? Právě pro vás je určený náš nový kurz MASO***, kurz pro opravdové milovníky masa! Naučte se s námi udělat dokonalý steak, tatar, šťavnaté kuře, luxusní špízy. Vysvětlíme, které maso je vhodné k jaké úpravě, poradíme, jak správně maso nakupovat a naučíme, jak ho perfektně připravit na grilu! Po boku našich šéfkuchařů si připravíte šestichodové menu. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
STEAKY ***
Češi milují grilování masa a steaků. Umíte je ale správně připravit? Na tomto kurzu se zaměříme výhradně na steaky a jejich přípravu - jak z hovězího masa, tak například z tuňáka. Vysvětlíme si, jak vybrat vhodné maso, kdy a jak ho dochutit a jak docílit perfektního propečení tak, jak ho máte rádi. Pod vedením našich grillmasterů si připravíte výborné pětichodové menu. Staňte se absolutním mistrem v přípravě těch nejlepších steaků. Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny.
EXPERT ***
Chcete ohromit své přátele a rodinu dokonalými grilovanými specialitami? Staňte se mistrem grilování s naším kurzem EXPERT a naučte se připravit ty nejlahodnější pokrmy pod vedením zkušených grillmasterů! Saltimbocca z lososa s omáčkou vierge, krevetový špíz, Smash Burger. Osvojíte si také techniky přípravy steaku ze suchého zrání. Nechte svou grilovací vášeň rozkvést s kurzem EXPERT!
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.
RYBY A MOŘSKÉ PLODY ***
STREET FOOD ***
V tomto kurzu se zaměříme na populární Street Food, tzv. pouliční jídla . Ale nenechte se zmýlit! Nejedná se o žádnou ohřátou klobásu nebo mastný smažák. Jde o známé světové klasiky, které si budete moci připravit i doma na vašem grilu, jako např. šťavnatý Kahuna Burger, thajské Pad Thai s autentickou omáčkou, oblíbenou Chimichurri salsu z Argentiny nebo dokonalé zauzené vanilkové Crème brûlée. Ochutnejte s námi svět!
SUSHI ***
Sushi je bezpochyby nejznámější pokrm japonské kuchyně. Pokud patříte mezi jeho milovníky, pak by rozhodně neměl utéct vaší pozornosti náš nový kurz SUSHI. Kurzem vás povede ten nejpovolanější - Marek Hora, legenda české gastronomie a oceňovaný sushimaster. Jako první Čech se pyšní certifikátem Asociace japonských šéfkuchařů, zároveň se pravidelně zúčastňuje světových soutěží v Japonsku a boduje na nich. Seznámí vás s používanými ingrediencemi, zasvětí do tajů přípravy a samozřejmě ukáže, jak správně rolovat sushi. Zkušenosti Marka Hory se opírají o dlouhodobý pobyt v Japonsku, kde se učil od mistrů ve svém oboru a na tomto kurzu se o své znalosti podělí i s vámi.
KUŘE ***
Křupavé na povrchu, šťavnaté uvnitř – proto milujeme grilování kuřecího masa. Přinášíme vám zbrusu nový kurz KUŘE a jak už z názvu vyplývá, tentokrát se zaměříme na recepty z kuřecího masa. Roláda, plněná kuřecí křídla, fáš, špíz s citrusovou marinádou nebo i domácí kuřecí vývar. Třešničkou na dortu bude oblíbený salát coleslaw a sladkou tečkou na závěr crumble s lesním ovocem a citronovým sněhem. Objevte, proč je grilované kuřecí maso tak oblíbené!.
Z kurzu si krom vědomostí odnesete grilovací zástěru WEBER®, praktickou příručku se všemi recepty, které jste se na kurzu naučili a certifikát o absolvování kurzu. Kurz začíná v 17:00 (v sobotu v 11:00) a trvá obvykle 3 a půl hodiny na adrese Weber Store Praha, Průběžná 3210/80B, 100 00 Praha 10 Strašnice.